اولین کارگاه دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، کارگاه ایده های نوآورانه آموزشی به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشکده علوم پزشکی با همکاری کمیته دانشجویی توسعه آموزش برگزار گردید.

کارگاه ایده های نوآورانه با حضور جمعی از دانشجویان علاقه مند، به صورت مجزا در دانشکده های بهداشت و پرستاری ارائه شد.

در این کارگاه محمد شفیعی، دبیر کمیته دانشجویی به عنوان مدرس حضور داشت و به ارائه مباحثی پیرامون نیاز آموزشی، اهداف کاربردی ایده، وجه تمایز نوآوری با تجربیات مشابه و فرآیند اجرا و ارزیابی ایده پرداخت.

هدف از برگزاری این کارگاه، آشنایی دانشجویان با نحوه ارائه ایده های نوآورانه جهت حضور در جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی بود که در تاریخ ۲۷ الی ۲۹ فروردین ۹۸ برگزار خواهد شد.