کارگاه مهارت های زندگی (مدیریت استرس ) ویژه دانشجویان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، با همکاری دفتر استعداد درخشان و اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان، کارگاه مهارت های زندگی (مدیریت استرس ) به مدت ۲ ساعت با حضور لیلا دباشی کارشناس مرکز مشاوره، ویژه دانشجویان استعداد درخشان و دانشجویان کمیته تحقیقات به اجرا درآمد.

در ابتدای برنامه لیلا دباشی مدرس کارگاه مطالبی با موضوع اهمیت و ضرورت آموزش و نهادینه کردن مهارت های زندگی بیان نمودند.

کارگاه به دو بخش تئوری و عملی تقسیم شد که در  بخش اول کارگاه مبانی، عوامل استرس و راههای مقابله با ان ارائه گردید.

در بخش دوم کارگاه نیز راهکارهای ارائه شده به شرکت کنندگان از جمله ریلکسیشن به صورت عملی به اجرا درآمد

همچنین در پایان کارگاه بِه هریک از دانشجویان یک عدد بادکنک داده شد تا استرس خود را روی ان نوشته و به صورت نمادین استرس خود را رها سازند که بسیار با استقبال روبرو گردید و اثرات مثبت زیادی بر روحیه و انرژی دانشجویان داشت.