Home » Uncategorized » آموزش مقوله ای سیاسی نیست و استانداردها مبنای ارتقاست/جذب دانشجوی پزشکی در لارستان از مهر ماه

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت در سفر خود به لارستان و در جمع اعضای هیئت رئیسه دانشکده اظهار داشت: جای بسی شکرگذاری است و بسیار خرسندیم از اینکه دغدغه مردم جنوب، حوزه ای است که کمتر جایی در کشور چنین به مقوله آموزش توجه دارند.

وی با اشاره به اینکه آموزش مقوله ای دستوری و سیاسی نیست و استاندارد دارد تصریح کرد: باید برای ارتقای سطح آموزش در مجموعه علوم پزشکی، استانداردها را پیاده سازی کرده و کیفیت را در آموزش افزایش دهیم.

معاون آموزشی وزیر ضمن اشاه به مجوز ده ساله فدراسیون جهانی آموزش پزشکی(WFME) به ایران اذعان داشت: بر اساس سطح علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور همچنین کیفیت آموزش های ارائه شده در دانشگاهها موفق به اخذ مجوز ده ساله در این راستا شدیم که بر این اساس مدرک تحصیلی دانشجویان فارغ التحصیل از دانشگاههای علوم پزشکی کشور برای سایر کشورهای جهان مدرکی قابل قبول و معتبر است.

دکتر باقری فرد با اشاره به اعتبار علمی کشور در جامعه جهانی افزود: کیفیت آموزش در کشور به عنوان یکی از افتخارات بزرگ علمی در دنیاست و سخت گیری هایی که در حوزه آموزش می شود برای حفظ همین اعتبار و موقعیت علمی است و کمتر موقعیت درمانی و تشخیصی در جهان وجود دارد که کشورمان در آن دستی بر آتش نداشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: در این سفر خواستیم تا دوستان دانشگاه شیراز با ما همراه باشند و ما بتوانیم برای بهبود بخشیدن به مقوله آموزش از ظرفیت خوب این دانشگاه بزرگ و پرافتخار برای ارتقا مجموعه کلان منطقه استفاده کنیم.

دکتر باقری فرد نکته حایز اهمیت در منطقه را حضور کم نظیر خیرین آموزش دانست و اظهار داشت: نیک اندیشی در حوزه آموزش، خیری است پایدار که بر خلاف سایر امورعام المنفعه از بین رفتنی نیست؛ بلکه سینه به سینه می چرخد و موجبات خیر را برای خَیر آن فراهم می کند.

دکتر باقری فرد چشم انداز مجموعه را با توجه به پتانسیل های منطقه در سطح بین المللی دانست و گفت: به زودی شاهد امضای تفاهم نامه های لازم بین دانشکده لار و گراش با دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواهیم بود و از مهر ماه سال جاری برای این دو دانشکده جذب دانشجوی پزشکی را خواهیم داشت.

وی در انتها تاکید کرد: آنچه مهم است این نکته می باشد که استارت اولیه با این تفاهم نامه زده خواهد شد. منبعد سعی و تلاش مجموعه دانشگاهی و مسئولین دو دانشکده است که با تمهیدات لازم بتوانند زیرساختهای لازم را برای جذب مستقل دانشجوی پزشکی فراهم آورند.