اخبار برگزاری وبینارآموزشی رویکرد به پرکاری تیرویید

Home » اخبار و رویدادها » اخبار آموزش مداوم » اخبار برگزاری وبینارآموزشی رویکرد به پرکاری تیرویید

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان وبینارآموزشی تحت عنوان رویکرد به پرکاری تیرویید در مورخه ۹۹/۱۱/۱۳  از ساعت۹ الی ۱۱ برگزار گردید .در این کارگاه که جمعی ازپزشکان عمومی و متخصصین داخلی سراسر کشورکه با سخنرانی جناب آقای دکتراخضری(فوق تخصص غدد دانشکده علوم پزشکی لارستان) به صورت انلاین برگزار گردید، شرکت داشتند و در ابتدا عناوین هایپر تیروییدی چیست،علایم ونشانه ها  و تشخیص افتراقی آن ،گریوز ،تیروئیدیت  و طوفان تیروئیدی ،انواع درمان در هایپرتیروئیدی بیان شد و در انتهای به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.لازم به ذکر است مطالب آموزشی این دوره در قسمت محتوی آموزشی بارگزاری گردید.

4 دیدگاه

1. فهیمه ۱۳۹۹-۱۱-۱۳ در ۷:۲۴ ب.ظ

کاربردی و خوب بود، فایل برنامه رو‌چطور میشه‌دریافت کرد

• محمدرضا شفیعی ۱۳۹۹-۱۱-۱۵ در ۴:۳۵ ق.ظ

با عرض سلام.محتوی آموزشی در قسمت پایین همان صفحه ای که اخبار را مشاهده فرمودید اسلایدها بارگزاری شده است. لطفا با این آدرس وارد شوید edu.larums.ac.ir/cme

2. زهرابی ۱۳۹۹-۱۱-۱۳ در ۸:۴۶ ب.ظ

سلام
    خداقوت
    محتوای آموزشی این دوره کجا ذخیره شده؟
    من شرکت کردم الان میخوام برای آزمون مرور کنم

• محمدرضا شفیعی ۱۳۹۹-۱۱-۱۵ در ۴:۳۳ ق.ظ