اخبار برگزاری وبینار آموزشی ارزیابی و مدیریت راه هوایی در اطفال

Home » اخبار و رویدادها » اخبار آموزش مداوم » اخبار برگزاری وبینار آموزشی ارزیابی و مدیریت راه هوایی در اطفال

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان وبینارآموزشی ارزیابی و مدیریت راه هوایی در اطفال در مورخه۹۹/۱۱/۲۷ از ساعت۱۸الی ۲۰ برگزار گردید .در این کارگاه که جمعی از متخصصین کودکان ، طب اورژانس و پزشکان عمومی سراسر کشورکه با سخنرانی جناب آقای دکتر شرفا (فوق تخصص مراقبتهای ویژه اطفال ،استادیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز) به صورت انلاین برگزار گردید، شرکت داشتند و در ابتدا انسداد راه هوایی،اناتومی راه هوایی کودکان،تکنیکهای  ارزیابی و نگهداری راه هوایی، اینتوبیشن و اندیکاسیونهای اینتوبیشن و روش آن و دیفیکالت انتوباسیون بیان شد و در انتهای به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.