Home » اخبار و رویدادها » اخبار آموزش مداوم » اخبار برگزاری وبینار آموزشی پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط با تاکید بر سند ملی مرتبط با آن برای پرستاران

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان وبینارآموزشی پیشگیری و کنترل بیماری های غیر واگیر و عوامل خطر مرتبط با تاکید بر سند ملی مرتبط با آن برای پرستاران در مورخه۹۹/۱۲/۵ از ساعت۹الی ۱۰ برگزار گردید .در این کارگاه که جمعی از پرستاران سراسر کشورکه با سخنرانی سرکار خانم دکتر کشتکاران(استادیار گروه پرستاری و معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان) به صورت انلاین برگزار گردید، شرکت داشتند و در ابتدا اهمیت بیماریهای غیرواگیر در دنیا و ایران، پیشگیری و کنترل بیماریهای غیرواگیر عوامل مداخله ای، موثر بر کنترل بیماری های غیرواگیر بیان شد و در انتهای به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.