Home » اخبار و رویدادها » ارائه واحد نظری درس ایمنی و ترافیک برای کلیه مقاطع تحصیلی علوم پزشکی به صورت اختیاری و مجازی

معاون آموزشی وزارت بهداشت از ” ارائه یک واحد نظری درس ایمنی و ترافیک” جهت دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی رشته های علوم پزشکی به صورت اختیاری و مجازی خبر داد.

متن کامل این خبر به شرح ذیل است:

در هفتاد و هفتمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی مورخ ۱۳۹۹/۸/۱۸ پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی تبریز مبنی بر ارائه درس یک واحدی ایمنی و ترافیک جهت دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی رشته های علوم پزشکی مورد موافقت قرار گرفت و مقرر گردید به صورت واحد اختیاری مطابق سرفصل به صورت مجازی با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارائه شود. ضمنا نمره این درس در میانگین نیمسال و میانگین کل محاسبه نخواهد شد.