ارایه خدمت خوب به مردم و آموزش با کیفیت به دانشجو، هدف مهم دولت و خیران

Home » Uncategorized » ارایه خدمت خوب به مردم و آموزش با کیفیت به دانشجو، هدف مهم دولت و خیران

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان دکتر جلیل کوهپایه زاده دبیر شورای گسترش دانشگاههای علوم پزشکی در سفر خود به منطقه و در جمع اعضای هیئت رئیسه دانشکده علوم پزشکی لارستان با اشاره به این نکته که شعار عدالت، تعالی و بهره وری آموزشی به عنوان هدف غایی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت مطرح است اظهار داشت: بدون شک تلاشهای صورت گرفته در دولت و همراهی خیرین، در نهایت یک هدف را برای مجموعه دانشگاهی تعریف می کند که آن هم ارایه خدمت خوب برای مردم و آموزش با کیفیت برای دانشجو همراستا با ارتقا بهره وری است.

وی با بیان این مطلب که توسعه کمی و کیفی آموزش نکته حائز اهمیت در شورای گسترش دانشگاهها مطرح است تاکید کرد: اضافه شدن رشته ها و ارتقا کیفیت آموزش دو مقوله ای است که باید موازی با هم اجرا شده و بالانس آن در دانشکده حفظ شود.

دبیر شورای گسترش وزارت افزود: باید نسبت به کیفیت خروجی ارائه شده در آموزش حساس باشیم و بی شک همراهی دانشگاه شیراز با دانشکده های تحت پوشش خود در کلان منطقه، اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد.