اطلاعیه برگزاری وبینارآموزشی تحت عنوان بیماریهای شایع روانپزشکی

احتراما به استحضار میرساند وبینارآموزشی تحت عنوان بیماریهای شایع روانپزشکی جهت رشته های پرستاری ،روانپرستاری و پرستاری بهداشت جامعه، در مورخه۲۶/ ۸/ 99 از ساعت ۹ لغایت۱۲ با تدریس سرکار خانم دکتر غفوری(روانپزشک) و خانم دباشی (کارشناس ارشد روانشناسی بالینی) برگزار میگردد.لذا از مشمولین  جهت شرکت در این دوره دعوت بعمل می آید. راهنمای چگونگی ثبت نام و حضور مشمولین به شرح ذیل میباشد:

۱- به علت باز بودن سامانه و امکان ثبت نام کلیه مشمولین در سطح کشور، جهت تکمیل نشدن ظرفیت دوره هرچه سریعتر اقدام به ثبت نام الکترونیکی از طریق سامانه آموزش مداوم نمایند.

۲- لازم و ضروری است شرکت کنندگان در این برنامه که متقاضی اخذ امتیاز آموزش مداوم می باشند، نسبت به ثبت نام الکترونیکی در این برنامه از طریق سامانه یکپارچه آموزش مداوم  اقدام نمایند در غیر این صورت مشمول مجاز به شرکت در دوره و امتحان نهایی نمی باشد.

۳- تخصیص امتیاز مشروط به شرکت و موفقیت در آزمون پایانی برنامه تا حداکثر ۴۸ ساعت پس از خاتمه برنامه می باشد. شرکت در آزمون صرفا از طریق اپلیکیشن موبایل آموزش مداوم امکان پذیر است. لذا لازم و ضروری است که قبل از ثبت نام، این اپلیکیشن را از بازار دانلود و نصب نمایید ( فقط بر روی گوشی های آندروید) می توانید راهنمای شرکت در آزمون پایانی رادر بخش مشاهده جزییات کامل برنامه،ملاحظه نمایید.

۳- شرکت کنندگان پس از اجرای برنامه امکان دسترسی غیر همزمان به فایل های صوتی و تصویری سخنرانی ها را به مدت ۴۸ ساعت در سامانه edu.larums.ac.ir / cme خواهند داشت.  جهت ورود به این جلسه ابتدا در مرورگر آدرس زیر را تایپ نمایید:

Vc.larums.ac.ir/edu

بصورت مهمان ثبت نام کنید نام ونام خانوادگی خود را تایپ نمایید و سپس روی enter room کلیک نمایید. قابل ذکر می باشد که سیستم شما نیاز به نرم افزارAdobe connect دارد. لطفا قبل از جلسه چک نمایید که امکان شرکت در وبینار برای شما وجود داشته باشد و پس از قبولی در آزمون ،ارزشیابی دوره و مدرس انجام گیرد.