اطلاعیه ثبت نام الکترونیکی و حضوری پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال ۱۳۹۸ دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان

با توجه به تاریخ پیش بینی شده جهت اعلام نتایج آزمون سراسری سال ۱۳۹۸  از سوی سازمان سنجش آموزش کشور در نیمه دوم شهریور ماه ۱۳۹۸ ، به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان این دانشکده می رساند که ثبت نام به صورت الکترونیکی و حضوری می باشد،لذا تاریخ ثبت نام الکترونیکی ، حضوری، نحوه ثبت نام و مدارک لازم  متعاقبا” از طریق سایت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان و سایت دانشکده های محل تحصیل (دانشکده پرستاری حضرت زینب(س) لارستان و دانشکده بهداشت اوز ) اعلام می گردد.