اطلاع رسانی در مورد نمایشگاه مجازی کتاب تهران و دریافت بن تخفیف خرید کتاب

به اطلاع می رساند نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، توسط خانه کتاب و ادبیات ایران به نمایندگی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تاریخ ۰۱/۱۱/۱۳۹۹ الی ۰۶/۱۱/۱۳۹۹ برگزار می گردد.

لازم به ذکر است که در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران، توزیع بن اعتباری خرید برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان سراسر کشور به شرح ذیل توزیع می گردد.

لطفا قبل از ثبت نام به نکات زیر توجه فرمایید:

• این نمایشگاه کتاب به صورت مجازی برگزار می شود و خرید کتاب از ناشران به صورت غیرحضوری و از طریق سامانه فروش صورت می­ گیرد (نشانی سامانه فروش از طریق سایت ketab.ir اطلاع رسانی می شود).
  • یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص می ­یابد، لذا برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست.
  • یارانۀ اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان تا سقف ۲۰۰ هزار تومان است که از این مقدار سهم مشارکت دانشجویان ۱۲۰ هزار تومان است و ۸۰ هزار تومان را نیز معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بانک صادرات ایران تأمین خواهند کرد.
  • یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی تا سقف ۴۰۰ هزار تومان است که از این مقدار ۲۰۰ هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۲۰۰ هزار تومان برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.
  • سهم خریدار از یارانۀ اعتبار خرید کتاب هنگام خرید کتاب محاسبه و کسر می­ گردد.
  • با توجه به بودجۀ اختصاص یافته و سقف اعتباری تعیین شده برای هراستان، اولویت ثبت نام با متقاضیانی است که زودتر ثبت نام کرده اند. بدیهی است پس از تکمیل ظرفیت و اعتبار استان، امکان ثبت نام متقاضیان جدید وجود نخواهد داشت.
  • لطفاً فرایند ثبت نام را تا دریافت این پیامک: «یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد» ادامه دهید تا عملیات ثبت نام و خرید قطعی و ثبت شود.
  • هنگام ثبت ­نام، شماره تلفن ­همراه باید فعال، در دسترس و «در اختیار» شخص ثبت نام کننده(کد ملی خریدار) باشد.
  • برای پرداخت وجه کتاب های خریداری شده، داشتن کارت بانکی با رمز دوم فعال الزامی می باشد.