بازدید اعضای تیم برد تخصصی رشته تغذیه

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز دوشنبه مورخ ۲۰ اسفند ماه ۱۳۹۷ “اولین دوره مراسم روز جهانی رژیم درمانگر” با حضور اساتید مدعو، پروفسورکشاورز دبیر هیات بورد علوم تغذیه و پروفسور جزایری عضو هیات بورد علوم تغذیه با هدف تبیین و ارتقا جایگاه علم تغذیه و رژیم درمانی  به همت اساتید و دانشجویان رشته علوم تغذیه دانشکده علوم پزشکی لارستان در محل تالار حافظ دانشکده بهداشت برگزار گردید.

اعضای تیم برد تخصصی رشته تغذیه وزارت بهداشت به منظور بررسی وضعیت گروه تغذیه دانشکده بهداشت اوز از کلاس‌های درس ، آزمایشگاه تغذیه ،کتابخانه و سایت دانشکده بازدید و با دکتر کشتکاران معاون آموزشی ، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ، اعضای هیأت علمی وبا دانشجویان رشته تغذیه این دانشکده  دیدار و گفتگو کردند.

در پایان مراسم اعضای تیم برد تخصصی رشته تغذیه وزارت بهداشت، رضایت خود را از کیفیت آموزشی و تجهیزات آزمایشگاهی رشته تغذیه ابراز نمودند.