بازدید سرزده معاون آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان از خوابگاه و دانشکده بهداشت اوز

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ظهردوشنبه ۳۰اردیبهشت ماه ۹۸ دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی دانشکده به همراه مدیرفرهنگی دانشجویی و زیورعبدالله پور مسئول کتابخانه دانشکده از دانشکده بهداشت اوز بازدید کردند.

در این بازدید سر زده در ابتدا از کتابخانه این دانشکده بازدید به عمل آمد و سپس از خوابگاهها بازدید شد درپایاناین بازدید با حضور مسئولین مربوطه جلسه ای برگزار و در خصوص کم و کاستی ها و عملکرد واحدهای دانشکده بهداشت اوز تصمیم گیری شد.