بازدید مدیر دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی و ریاست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان از خوابگاه های پردیس خواهران و شهید مطهری برادران

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ،با توجه به بازگشایی و شروع کلاس های آموزشی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی و همچنین حضور دانشجویان در خوابگاهها، فروغ مظلومی مدیر دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی، مریم صدیق رئیس و محمد سبحانی لاری استاد مشاور دانشجویی فرهنگی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) در روز پنج شنبه ۱۵ خردادماه با حضور در خوابگاه های شهید مطهری برادران و پردیس خواهران دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) ، روند حضور دانشجویان همراه با اجرای پروتکل های بهداشتی را بررسی نمودند.

گفتنی است در این بازدید تعدادی از دانشجویان ساکن در خوابگاه ها دغدغه های خود را در خصوص شیوه ی برگزاری کارآموزی ها در بیمارستان ها و … بیان نمودند.