بازدید معاون آموزشی، تحقیقات، فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان و ریاست دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) از اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع ) به مناسبت هفته جهانی تکنولوژیست های اتاق عمل

تکنولوژیست های اتاق عمل افرادی کاملا حرفه ای در مسیر مراقبت از بیماران:

رئیس دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) به همراه معاون آموزشی، تحقیقات، فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان با حضور در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع ) هفته جهانی تکنولوژیست های اتاق عمل را به آنها تبریک گفتند.

۲۰ الی ۲۶ سپتامبر هرسال در تقویم بهداشتی درمانی به نام هفته جهانی تکنولوژیست های اتاق عمل نامگذاری شده است. به همین مناسبت اسماعیل کاوی رئیس دانشکده پرستاری به همراه دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات، فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان روز دوشنبه ۳۱ شهریور ماه ۱۳۹۹ مصادف با ۲۱ سپتامبر ۲۰۲۰ با حضور در اتاق عمل مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع ) و همچنین با دادن گل به تکنولوژیست های پرکار و توانمند اتاق عمل به آنها تبریک گفتند . اسماعیل کاوی در این برنامه خطاب به تکنولوژیست های خستگی ناپذیر اتاق عمل این مرکز آموزشی درمانی گفت:

تکنولوژیست های اتاق عمل در مسیر سلامتی و مراقبت جامع از بیماران به صورت کاملا حرفه ای، دقیق و تیزبین در اتاق عمل ایفای نقش می کنند و با دقت همیشگی خود باعث بازگشت هر چه زودتر سلامتی به بیمارانی می شوند که به هر دلیل نیاز به عمل جراحی پیدا کرده اند. لذا باید آنها را بزرگ داشت و تجلیل نمود.

لازم به ذکر است دکتر زهرا کشتکاران نیز ضمن تبریک هفته جهانی تکنولوژیست های اتاق عمل با تاکید بر نقش مهم آنها در سلامتی و مراقبت از بیماران برای آنها آرزوی موفقیت و بهروزی نمودند.