بازدید معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی از مراحل ثبت‌نام دانشجویان جدیدالورود

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، روز سه شنبه ۲ مهر ماه همزمان با ثبت نام دانشجویان جدیدالورود، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به همراه فروغ مظلومی، مدیر فرهنگی دانشجویی ، از محل ثبت نام دانشجویان ورودی جدید بازدید نمودند.

گفتنی است دکتر کشتکاران از مراحل مختلف ثبت نام و دیدار با مسئولین ثبت نام، بر تسریع در روند ثبت نام دانشجویان ورودی جدید تأکید کرد و خواستار پاسخ‎گویی شفاف به دانشجویان و خانواده‎های ایشان گردید.

در ادامه از غرفه های مختلف تشکل ها، کانون ها و انجمن های دانشکده که توسط دانشجویان بر پا شده بود، از خدمات نهادهای دانشجویی به دانشجویان تازه وارد مطلع شده و از واحدهای آموزشی و فرهنگی و دانشجویی بازدید کردند.

شایان ذکر است ، ثبت‌نام ۲۱۸ نفر از پذیرفته‌شدگان در ۶ رشته مقطع تحصیلی دانشکده از ۳۱ شهریور ماه آغاز شد و به مدت سه روز ادامه داشت.