بازدید معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی به مناسبت هفته تکنولوژی جراحی از اتاق عمل بیمارستان امام رضا (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی، سه شنبه ۲۶ شهریور ماه، به مناسبت هفته تکنولوژی جراحی از اتاق عمل بیمارستان امام رضا (ع) بازدید نموده و روز تکنولوژی جراحی را به پرسنل و دانشجویان حاضر در بخش تبریک گفتند.

گفتنی است در این بازدید مریم صدیق، رئیس دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) ، اسماعیل کاوی، معاون آموزشی دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) و فاطمه سوخک مدیر گروه رشته اتاق عمل دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) حضور داشتند.