Home » Uncategorized » بازدید دکتر باقری فرد معاون آموزشی وزیر بهداشت و هیات همراه از دانشکده علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز شنبه ۲۱ خرداد ماه ۱۴۰۱ ، دکتر باقری‌فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت دکتر کوهپایه زاده دبیر شورای گسترش دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور به همراه دکتر رازقی و دکتر سراج از دانشگاه علوم پزشکی شیراز به لارستان سفر کردند.

در ادامه معاون آموزشی وزیر بهداشت و هیات همراه از پروژه در حال ساخت پردیس دانشکده علوم پزشکی، مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده لارستان بازدید نمودند.

گفتنی است در انتهای این بازدید که دکتر محسن سلمان‌پور رییس دانشکده، مشاور عالی و معاونان دانشکده حضور داشتند، نشست صمیمانه با حضور دکتر حسین زاده نماینده مردم منطقه در مجلس شورای اسلامی، مدیر عامل مجمع خیرین سلامت و خیران منطقه از جمله حاج مسعود راستی برگزار و در خصوص مسایل و چالش های پیش رو، بحث و تبادل نظر صورت گرفت .