بازدید معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان از دانشکده‌ها و خوابگاه‌ها

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به همراه فروغ مظلومی مدیر دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی لارستان از دانشکده های پرستاری حضرت زینب (س) لارستان و بهداشت اوز و خوابگاه های دانشجویی دخترانه و پسرانه بازدید کردند.

در این بازدید که با حضور ریاست، اساتید مشاور، کارشناسان فرهنگی و ناظمه ها صورت گرفت، فعالیت های دو ماهه دانشکده ها برای آماده سازی و مبارزه با کووید ۱۹ در راستای بازگشایی مجدد دانشکده و خوابگاه های دانشکده علوم پزشکی لارستان با توجه به حضور دانشجویان از روز چهارشنبه مورخ ۱۴ خرداد ماه مورد ارزیابی قرار گرفت.

همچنین در این بازدید شیوه و زمان ضد عفونی خوابگاه ها و دانشکده ها، شیوه ی توزیع غذای دانشجویان در خوابگاه ها، رعایت تمام پروتکل های بهداشتی بر اساس راهنمای گام دوم مبارزه با کووید ۱۹، نصب Hand Rub در ورودی خوابگاه ها، ضدعفونی آزمایشگاه پس از حضور هر گروه از دانشجویان در طی روز تحت نظارت کارشناس آزمایشگاه ها و نصب فرم زمان ضد عفونی بر روی درب آزمایشگاه ها، تعطیلی مکان های عمومی خوابگاه ها نظیر نمازخانه، سالن مطالعه، سالن It، اضافه نمودن طبقه ی سوم خوابگاه پردیس ۱ خواهران دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) و … مورد تاکید مجدد قرار گرفت.