بازدید وزیر بهداشت از غرفه کلان منطقه ۵ در جشنواره آموزشی شهید مطهری

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان به نقل از معاونت آموزشی ، همزمان با افتتاحیه بیستمین همایش آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری، دکتر سعید نمکی وزیر ‏بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور و دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، ضمن بازدید از غرفه ‏های دانشگاه های علوم پزشکی که به صورت مناطق آمایشی طبقه بندی شده بودند، از غرفه کلان منطقه ۵ بازدید کردند. بیستمین همایش آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری با محور “تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی” از تاریخ ۱۱ لغایت ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ در مرکز همایش­های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. در این همایش که با حضور ۵۴ دانشگاه و دانشکده در قالب ۱۰ کلان منطقه برگزاری شد، تیم های مختلف دانشگاهی دستاوردهای خود را بر اساس بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش و با هدف ارتقای سطح آموزش، به منصه ظهور قرار دادند. گفتنی است دانشکده علوم پزشکی لارستان در کلان منطقه ۵ با دانشگاههای شیراز، بندر عباس، بوشهر، جهرم ، فسا، گراش و یاسوج هم گروه می باشد.