به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی ، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده اظهارداشت: مراکز آموزش مهارتی و حرفه ای با هدف ساماندهی آموزش های مهارتی و حرفه ای نظام سلامت ، استفاده از ظرفیت های موجود به منظور تربیت نیروهای انسانی ماهر در حوزه سلامت ، ارتقای کیفیت آموزش های مهارتی و حرفه ای با استفاده از اساتید مجرب و با تجربه راه اندازی شده است.
وی تصریح کرد: مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز در سال ۱۳۹۸ مصوب و در لیست مراکز مصوب و مجری زیر مجموعه مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی کشور قرار گرفت.
دکتر کشتکاران افزود: با توجه به اپیدمی بیماری کرونا ، مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای در کنار سایر دوره های آموزشی در حوزه سلامت ، برگزاری دوره های طرح ملی کووید ویژه پرستاران و پزشکان را با همکاری معاونت های درمان ، پرستاری و آموزشی دانشگاه ها / دانشکده های علوم پزشکی در دستور کار خود قرار داد.
وی خاطرنشان کرد: دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز همزمان با سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور ، اقدام به برگزاری ۳ دوره آموزش مهارتی و حرفه ای طرح ملی کووید کرده که با عناوین : پرستاری مراقبت های ویژه در آی سی یو در سطح ۱ و ۲ ویژه پرستاران و مدیریت بیماران متوسط، شدید وبحرانی کووید ۱۹ – بستری در بخشهای عادی و ویژه – ویژه متخصصین در حال برگزاری است.
دکتر کشتکاران ادامه داد: آموزش بخش نظری این دوره ها به صورت مجازی توسط مرکز ملی آموزش مهارتی و حرفه ای وزارت با همکاری مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشکده از اسفندماه ۱۳۹۹ آغاز گردیده است .
وی با برشمردن تعداد مهارت آموزان شرکت کننده در دوره های مذکور گفت: در پرستاری سطح یک ۷۶نفر، پرستاری سطح ۲: ۲۴ نفر و متخصصین: ۱۴ نفر از بیمارستان های منطقه شامل لارستان،گراش،اوز، خنج وبیرم حضور داشتند.
معاون آموزشی ، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی داننشکده عولم پزشکی لارستان تصریح کرد: تعدادی از این مهارت آموزان در آزمون مرحله اول شرکت کرده اند که منتظر اعلام نتایج هستند و سایر مهارت آموزان نیز در آزمون های مراحل بعد که در تیرماه و مردادماه سال جاری توسط سازمان سنجش برگزار می شود شرکت می کنند.
وی افزود: مهارت آموزان پس از کسب حد نصاب نمره قبولی و موفقیت در آزمون ، وارد دوره آموزش عملی شده و آموزش های عملی این دوره ها در محیط آموزشی بیمارستان و تحت نظر مربی انجام که در پایان و پس از موفقیت مهارت آموز در هر دو بخش نظری و عملی به آنها گواهینامه معتبر صادرشده توسط مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای که مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است اعطا می شود.
لازم به توضیح است برگزاری دوره های مذکور برای مهارت آموزان رایگان بوده و آنها فقط هزینه ثبت نام در سایت سنجش آموزش پزشکی را طبق تعرفه مصوب هیئت وزیران در سال ۱۴۰۰ پرداخت می کنند.