برگزاری آیین تجلیل از اساتید نمونه دانشکده علوم پزشکی لارستان

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، آیین تجلیل از اساتید نمونه دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار گردید.

در این مراسم که با حضور دکتر محمد حسین کریمی رئیس دانشکده علوم پزشکی، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده، محمدرضا فروتنی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده، محمد علی حیدری مدیر کل حوزه ی ریاست، فروغ مظلومی مدیر دانشجویی فرهنگی، زهرا سیفی مدیر آموزش، دکتر مقداد عبداله پور علی تپه مدیر پژوهش، مریم صدیق رئیس دانشکده پرستاری، دکتر عبداله مبشری رئیس دانشکده بهداشت اوز، اساتید و دیگر مسئولین و پرسنل دانشکده علوم پزشکی، پرستاری لار و بهداشت اوز در شامگاه دوشنبه ۳۱ تیرماه ۹۸ از ساعت ۲۱ در سالن همایش های مهمانسرای جهانگردی لارستان برگزار شد، با اهدای لوح سپاس از اساتید نمونه آموزشی، اساتید مشاور نمونه، اساتید فعال در حوزه بسته های تحول در آموزش و اساتید صاحب فرآیند دانشکده ای در دوازدهمین جشنواره شهید مطهری تقدیر به عمل آمد.

در ابتدای این آیین دکتر محمد حسین کریمی رئیس دانشکده علوم پزشکی با اشاره به نقش بی بدلیل و پررنگ اساتید در پرورش و آموزش دانشجویان عنوان نمود : مقام استاد وصف ناشدنی است و اساتید و معلمان همواره الگوهای خوبی در جامعه به شمار می روند و این الگو و مرشد در طول تاریخ در وجود پیامبران ، حکما و موسسین مکاتب اخلاقی به صورت مکرر تجربه شده است. چیزی که امروز در دنیای معاصر شاهد آن هستیم این است که این الگو در وجود اساتید و معلمان یافت می شود که باید تکامل یابد.

وی افزود: دانشجویان دنبال تعالی، پویش، کنجکاوی و کشف مرزهای بالاتر علمی و الگوی موفق زندگی هستند. استاد و معلم دانشگاهی مسئولیت بزرگی برای این پاسخگویی دارد و چیزی که در مکاتب الهی از اساتید می توانیم برداشت کنیم بخشندگی بدون چشمداشت است؛ بخشیدن دانش و یاد دادن حکمت و حل مسائل دانشجویان که این مفهوم معنوی و بزرگی است که در بستر فرهنگی کشور و آیین و دین ما بسیار توصیه شده است.

وی همچنین تصریح کرد: استاد، آینده دانشجو را می سازد و انتظار می رود که به دانشجو علم، اخلاق، روش برخورد با مسائل پیچیده جامعه و نحوه قضاوت و تحلیل در پدیده ها و اقدام برای حل مشکل را بیاموزد و دانشجو نیز پذیرنده این امر است و قطعا از آموخته های خود در تمام مراحل زندگی و در جامعه بهره مند می شود.

سپس دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی بیان کرد: ویژگی هایی همچون جوانی و سطح بالای علمی اساتید شاغل دراین دانشکده جز نقاط قوت بخش آموزشی محسوب می شود که باعث اثر پذیری بیشتر دانشجویان از اساتید می شود و همچنین باعث الگو پذیری بیشتر دانشجویان می شود.

همچنین ایشان در ادامه گفت: تجلیل از اساتید یک تشریفات عادی یا مراسم زودگذر نباید تصور شود بلکه پاسداشت افراد و دانشمندان و اساتیدی است که چنین آثاری بر جامعه ایجاد می کنند باید به طور مستمر باشد و استاد باید بتواند مرجعیت و محل پرسش و حل مشکلات جامعه را خلق کند.

وی اظهار داشت: مطالعات مکرری که در سازمان های متولی سنجش و شناخت افکار اجتماعی انجام شده بیانگر این است که اساتید به عنوان قشر مرجع در رده های بالای سنجش ها قرار داشتند و هنوز مرجعیت و توقع و آرمان های جامعه در قشر معلم و استاد به خوبی دیده می شود که این تاثیر در جامعه در مواقع بحرانی بیشتر بروز و ظهور می کند.

دکتر زهرا کشتکاران در پایان سخنان گزارشی از عملکرد حوزه ی معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی در زمینه های مختلف آموزشی، فرهنگی دانشجویی، ورزشی، جذب اعضای هیئت علمی، مقالات ارائه شده در ژورنال ها و همایش های داخلی و بین المللی و … ارائه نمود.

پخش کلیپ بیانیه گام دوم انقلاب از بیانات مقام معظم رهبری، پخش کلیپ تهیه شده از اساتید دانشکده، پذیرایی و ضیافت شام از دیگر برنامه های اجرا شده در این مراسم می توان نام برد.