برگزاری اولین نشست وبینار مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز یکشنبه مورخ ۸ اردیبهشت ماه، اولین نشست وبیناردانشکده علوم پزشکی لارستان به همت مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده با همکاری واحد فناوری اطلاعات دانشکده برگزار شد.

در این نشست ملیحه پورکیانی، سرپرست EDC ، راضیه مهدوی فرد ، رابط واحد فناوری اطلاعات، طیبه حسین پور، کارشناس EDC و سایر اعضای شورای EDC که با هدف تسهیل حضور اعضای شورا در دانشکده های بهداشت و پرستاری به صورت وبینار حضور داشتند.

در ادامه نشست هر یک از دبیران گزارشی از اقدامات کمیته تحت مسئولیت خود ارائه نمودند.

در پایان نشست از اعضا خواسته شد تا نظرات و پیشنهادات خود را جهت برگزاری بهتر جلسات مجازی آتی بیان نمایند.