برگزاری جلسه آموزشی در خصوص سامانه نوید جهت اساتید هیئت علمی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز شنبه ۵ آبان ماه، جلسه‌ای تحت عنوان « جلسه آموزشی در خصوص سامانه نوید جهت اساتید هیئت علمی » با حضور مریم صدیق رئیس دانشکده پرستاری حضرت زینب(س) لارستان ، معاونین دانشکده پرستاری ، و اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی لارستان در سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس مهدوی فرد ، در خصوص نحوه ورود به سامانه نوید جهت اساتید هیئت علمی در جهت اجرای بسته های طرح تحول و نوآوری در آموزش پرداختند .

در پایان جلسه نیز پرسش و پاسخ بین شرکت کنندگان در این سخنرانی و مهندس مهدوی فرد انجام شد.