برگزاری دوره مراقبت از نوزاد تازه متولد شده از مادر مشکوک یا مبتلا به کووید۱۹

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان وبینار مراقبت از نوزاد تازه متولد شده از مادر مشکوک یا مبتلا به کووید۱۹در مورخه ۹۹/۷/۳ از ساعت ۹ الی ۱۱:۰۰ با مجوز آموزش مداوم معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان و همت واحد مراقبت از نوزاد معاونت درمان برگزار گردید .در این کارگاه که جمعی ازمتخصصین کودکان،زنان و زایمان،پزشکان عمومی و متخصصین بی هوشی سراسر کشورکه با سخنرانی سرکار خانم دکتر صادقی مقدم فوق تخصص اطفال و استادیار دانشگاه علوم پزشکی قم به صورت انلاین برگزار گردید در ابتدا احیای نوزاد مبتلا به کووید ۱۹وسپس مراقبت از نوزاد و تغذیه نوزاد مبتلا و علایم ونشانه های آن بیان شد در انتهای هر قسمت به سوالات شرکت کنددگان پاسخ داده شد.