برگزاری نشست دوره ای بسته های تحول در آموزش با محوریت بسته آموزش پاسخگو و عدالت محور

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز دوشنبه ۷ آبان ماه، نشست دوره ای بسته های تحول و نوآوری در آموزش تحت عنوان « ارائه گزارش بسته آموزش پاسخگو و عدالت محور » با حضور دکتر کشتکاران سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان، مدیر طرح تحول و نوآوری در آموزش در سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شد.

گفتنی است دکتر کشتکاران معاون آموزشی ، به ارائه گزارش ماموریت نشست معاونین آموزشی وزارت متبوع در تاریخ ۲۷ مهر ماه سخنانی ارائه نمود.

در ادامه دکتر عاشورپور، دبیر بسته آموزش پاسخگو و عدالت محور به ارائه گزارش عملکرد و اقدامات انجام شده در این بسته پرداختند.

و در پایان فریده یزدان پناه دبیر بسته ارتقاء نظام ارزیابی و آزمون ها  به ارائه گزارش ماموریت دبیران بسته آزمون ها ، فاطمه سوخک دبیر بسته آموزش مجازی به ارائه گزارش بسته آموزش مجازی و راضیه رحمتی، مدیر تحول و نوآوری در آموزش به ارائه گزارش سامانه آتنا پرداختند .