برگزاری نشست دوره ای بسته های تحول در آموزش با محوریت بین الملل سازی آموزش علوم پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز شنبه ۱۰ آذر ماه، نشستی با موضوع بسته بین الملل سازی آموزش علوم پزشکی با حضور دکتر کشتکاران سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان، مدیر طرح تحول و نوآوری در آموزش در سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شد.

گفتنی است سید حنان کشفی دبیر بسته بین الملل سازی آموزش علوم پزشکی در زمینه اقدامات انجام شده در راستای بسته محوله از جمله هماهنگی گردشگری سلامت، جذب دانشجو در راستای بسته مذکور و به روزرسانی سایت به ارائه گزارش پرداخت.