برگزاری همایش تجلیل از پژوهشگران برتر در لارستان

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان صبح روز چهارشنبه ۵ دی ماه۹۷ در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان لارستان با حضور دکتر نادگران رئیس دانشگاه شیراز، جلیل حسنی معاونت استاندارو فرماندار ویژه شهرستان لارستان و دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان جمعی از مسئولین و روسای ادارات و دانشگاهها و پژو هشگران همایش تجلیل از پژوهشگران در سطح اساتید، دانش آموزی و دانشجویی برگزارشد. همچنین در حاشیه این مراسم نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاهها و دانشکده های مختلف نیز برگزارگردید.

گفتنی است در این مراسم از دکترمقداد عبدالله پور، مدیر تحقیقات دانشکده ، دکتر محمد رضا بذرافشان هیأت علمی،جناب آقای بهرام کوهنورد و اساتید دانشکده علوم پزشکی لارستان به عنوان پژوهشگران برتر شهرستان تجلیل شد.