برگزاری وبینارآموزشی آموزش کار با دستگاه ونتیلاتوربرای نوزادان وانواع مدهای آن

Home » اخبار و رویدادها » اخبار آموزش مداوم » برگزاری وبینارآموزشی آموزش کار با دستگاه ونتیلاتوربرای نوزادان وانواع مدهای آن

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان وبینارآموزشی آموزش کار با دستگاه ونتیلاتوربرای نوزادان وانواع مدهای آن در مورخه۹۹/۱۱/۲۱ از ساعت۱۴:۳۰الی ۱۷ برگزار گردید .در این کارگاه که جمعی از متخصصین کودکان ، بی هوشی و طب اورژانس سراسر کشورکه با سخنرانی جناب آقای دکتر حکیم الهی(فوق تخصص نوزادان و استادیار دانشگاه علوم پزشکی قم) و سرکار خانم صادقی مقدم (فوق تخصص نوزادان ودانشیار دانشگاه علوم پزشکی قم) به صورت انلاین برگزار گردید، شرکت داشتند و در ابتدا آشنایی با مودها و قابلیت های ونتیلاتورهای جدید و سپس کاربرد و تنظیم ونتیلاتور در بیماریهای شایع دوران نوزادی بیان شد و در انتهای به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.