Home » اخبار و رویدادها » اخبار آموزش مداوم » برگزاری وبینارآموزشی اکسیژن تراپی در بیماران با مشکلات حاد تنفسی ناشی از کووید۱۹
  • به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان وبینارآموزشی اکسیژن تراپی در بیماران با مشکلات حاد تنفسی ناشی از کووید۱۹در مورخه۹۹/۱۰/۲۲ از ساعت۹:۱۵الی ۱۰:۲۰ برگزار گردید .در این کارگاه که جمعی ازپزشکان عمومی و متخصصین داخلی،عفونی،طب اورژانس و بی هوشی سراسر کشورکه با سخنرانی جناب آقای دکتر نیک اندیش(فوق تخصص مراقبتهای ویژه و استادیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز) به صورت انلاین برگزار گردید، شرکت داشتند و در ابتدا روشهای اکسیژن تراپی،اکسیژن تراپی با جریان بالای اکسیژن و اکسیژن تراپی در کرونا بیان شد و در انتهای به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.