Home » اخبار و رویدادها » اخبار آموزش مداوم » برگزاری وبینار آموزشی آموزش کار با دستگاه ونتیلاتوربرای نوزادان وانواع مدهای آن جلسه اول

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان وبینارآموزشی آموزش کار با دستگاه ونتیلاتوربرای نوزادان وانواع مدهای آن در مورخه۹۹/۱۰/۲۳ از ساعت۱۶الی ۱۸:۳۰ برگزار گردید .در این کارگاه که جمعی متخصصین کودکان و بی هوشی سراسر کشورکه با سخنرانی جناب آقای دکتر حکیم الهی(فوق تخصص نوزادان و استادیار دانشگاه علوم پزشکی قم) و سرکار خانم صادقی مقدم (فوق تخصص نوزادان ودانشیار دانشگاه علوم پزشکی قم) به صورت انلاین برگزار گردید، شرکت داشتند و در ابتدا مروری بر آناتومی و فیزیولوژی تنفس در نوزادان واصول کارو تنظیمات  ونتیلاتورومدها درآن در نوزادان بیان شد و در انتهای به سوالات شرکت کنندگان پاسخ داده شد.