برگزاری کارگاه آشنایی با المپیاد علمی دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی و قوانین استعداد درخشان

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان، کارگاه آموزشی آشنایی با المپیاد و قوانین استعداد درخشان، در روزهای دوشنبه و سه شنبه ۱۹ و ۲۰  آذر ماه ۹۷، با حضور مسئول هسته استعداد درخشان و المپیاد، اعضا و کارشناسان استعداد درخشان و المپیاد  و جمعی از دانشجویان به ترتیب در دانشکده بهداشت اوز و دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) لارستان برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی که با حضور طیبه حسین پور، کارشناس هسته استعداد درخشان و المپیاد بعنوان مدرس برگزار شد، مطالبی در خصوص اهمیت برگزاری المپیاد علمی، حیطه ها و موضوعات هر حیطه، زمان و نحوه برگزاری المپیاد و قوانین عضویت در استعدادهای درخشان مطرح شد.

در پایان به سؤالات دانشجویان در مورد مسائل مطرح شده پاسخ داده شد. همچنین از دانشجویان علاقه مند به شرکت در المپیاد نیز ثبت نام به عمل آمد.

گفتنی است دانشجویانی که علاقه مند به ثبت نام در این المپیاد می باشند، می توانند با مراجعه به دفتر استعداد درخشان در این آزمون ثبت نام نمایند.