به مناسبت هفته پژوهش؛ از پژوهشگران و محققان برتر دانشکده علوم پزشکی لارستان تجلیل می شود

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، انتخاب پژوهشگران برتر دانشکده علوم پزشکی لارستان، در اواخر آبان ماه به پایان رسید.

دکتر زهرا کشتکاران، معاون آموزشی تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ضمن تبریک هفته پژوهش به تمامی پژوهشگران و محققان جامعه پژوهشی، با اشاره به شعار” پژوهش هدفمند، فناوری ارزش آفرین در خدمت تولید ملی” اظهار داشت : پژوهش بستر ساز توسعه و رشد کشور است و همه دانشجویان و مسئولان باید در زمینه رشد پژوهشی بیش از پیش اهتمام ورزند.

وی با اشاره به کنکاش بشر نخستین برای شناخت طبیعت پیرامون خود افزود: روحیه پژوهش و تحقیق گری بصورت روش های مختلف آزمون و خطا از ابتدا در انسان متبلور بوده است.

معاون آموزشی تحقیقات و فرهنگی دانشجویی تصریح کرد: وجود روحیه پژوهش و تحقیق گری در افراد موجب می‌شود که ساده انگار نباشند و در مورد هرچیزی که می بینند و می شنوند دچار زود باوری نشوند.

دکتر زهرا کشتکاران با توجه به اهمیت موضوع پژوهش گفت : دانشکده علوم پزشکی لارستان از مهر ماه ۱۳۹۷ فراخوان انتخاب پژوهشگر برتر را در سه سطح هیات علمی، دانشجویان و سایر پژوهشگران اعلام کرده است.

وی خاطر نشان کرد: در سطح هیات علمی ۱۱نفر، دانشجویان ۱۰ نفر و سایر پژوهشگران ۱۲ نفر آثار خود را ارائه کردند که از این بین پس از بررسی مستندات در هر سطح ۳ نفر برگزیده شدند.

معاون آموزشی تحقیقات و فرهنگی دانشجویی با اشاره به تقدیر از نفرات برتر با اهدای لوح و هدیه نقدی گفت : این مستندات پژوهشی در قالب مقالات علمی در همایش های بین الملی و داخلی، طرح های پژوهشی، تالیف کتاب و… ثبت می شود.