بیانیه معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت فرارسیدن روز جهانی قدس

به گزارش مفدا لارستان : دکتر زهر اکشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس پیامی صادر کرد متن کامل این پیام به شرح زیر است.

روز “قدس، روز قدرت اسلام است.” امام خمینی(ره)

بار دیگر روز جهانی قدس، روز وحدت همه مسلمانان و آزادگان جهان به فرمان حضرت امام خمینی(ره) برای آزادی بیت‌المقدس فرا می‌رسد. اینک مردم ایران اسلامی یک بار دیگر فریاد عدالت خواهی خود را برای دفاع از حقوق مظلومان فلسطین و دیگر مردم تحت ستم منطقه سر خواهند داد. در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان ایرانیان با حضور گسترده خود در راهپیمایی روز قدس به جهانیان نشان خواهند داد که با حفظ ارزش های دینی و ملی با غاصبان، تروریست ها و صهیونیست ها مبارزه خواهند کرد.

در حقیقت روز قدس نماد وحدت جهان اسلام و نقطه عزت وکرامت آن است. با این وصف، گرامیداشت این روز ماندگارضرورتی دینی، عقلی و سیاسی است. قدس درحقیقت نماد اسلامیت قضیه فلسطین و مظهر مظلومیت سرزمینی است که همواره مورد طمع و آز استعمار در طول تاریخ بوده است.

بر همین اساس این معاونت در آستانه روز جهانی قدس، ضمن محکوم نمودن جنایات اشغالگران و حامیان غربی آنان از آحاد مردم به ویژه قشر دانشگاهی برای حضوری پرشور و حماسی در راهپیمایی روز قدس دعوت به عمل می آورد تا با حضوری گسترده ضمن میثاقی دیگر با آرمان های امام خمینی (ره) و شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرم و لبیکی دیگر با مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برائت خود را از مستکبرین اعلام دارد.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان