تاریخچه ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر

معاونت آموزشی، تحقیقات فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان

شورای انقلاب فرهنگی در جلسه 1370/12/20 بنا به ضرورت رسیدگی به امور علمی فرهنگی و رفاهی دانشجویان معزز شاهد و ایثارگر و یاری رساندن به این عزیزان در طی دوران تحصیل، ایجاد دفاتر امور ایثارگران در دانشگاه ها را به تصویب رساند. .

ضرورت ارائه خدمات شايسته در زمينه‎هاي آموزشي، كمك آموزشي، مشاوره فرهنگي و فوق برنامه در جهت ارتقاي سطح علمي دانشجويان عزيز شاهد و ايثارگر ( رزمنده، جانباز، آزاد ) با بهره‎مندي از امكانات و اعتبارات در نظر گرفته شده، با حضور مرجعي براي رسيدگي به امور ايثارگران در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي تاكيد مي‎نمايد تا با اتكال به نيروي لايزال الهي و با رهنمودهاي حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري بيش از پيش افتخار خدمت گزاري به سرمايه‎هاي گران قدر و صاحبان اصلي انقلاب فراهم گردد.

اين ستاد با همكاري بنياد شهيد و امور ايثارگران استان در زمينه هاي علمي - فرهنگي و پژوهشي به دانشجويان شاهد و ايثارگر شاغل به تحصيل در دانشگاه خدمت رساني مي نمايد.