Home » اخبار و رویدادها » تاکید معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده به اهمیت پرداختن به مدل تعالی شش وجهی در دانشگاه ها

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده در بخشی از گفت و گوی خود در مورد موضوع مدل تعالی شش وجهی دانشگاه ها اظهار داشت: مرجعیت علمی، همگرایی علوم، ماموریت گرایی، درخشش بین المللی، پاسخگویی اجتماعی، دانشگاه های انسان ساز و حکمت بنیان به عنوان وجوه شش گانه این مدل هستند که بر این اساس فعالیت های راهبردی دانشگاه‌ها در جهت ارتقای کیفی برنامه‌ریزی و اجرا می شود.

وی افزود: ویژگی های برنامه تحول نوین، دانشگاه محوری به جای ستادمحوری، مبتنی بر اصول بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، ساده سازی و ارتقای قابلیت درک از سوی دانشگاه ها، تجمع اهداف و کاهش تعداد بسته ها می باشند.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده تصریح کرد: اصول بنیادین بسته های تحولی نوین شامل اعتلای خودباوری و نگاه به توانمندی های داخلی، تعامل عزتمند با جهان، تاب آوری در مقابل وقایع و حوادث، شفافیت، فسادستیزی، جوان گرایی، توسعه عدالت و عدالت محوری است.

دکتر کشتکاران خاطرنشان کرد: بسته های جدید بر مبنای الگوی شش وجهی، باعث اعتلای خودباوری و نیل به مرجعیت علمی، ارزش آفرینی در بستر همگرایی علوم و فناوری، اعتلای ارزش های اخلاقی و معنوی در علوم پزشکی، پاسخگویی و حضور موثر در عرصه های اجتماعی، حضور عزتمند در عرصه های بین المللی، ارتقای فرآیندهای پایش، سنجش و ارزیابی و توسعه منابع، زیرساخت ها و فرآیندها می شوند.