Home » Uncategorized » تاکید معاون آموزشی تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده بر لزوم اجرایی سازی بیانه گام دوم مقام معظم رهبری

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده در بخشی از گفت و گوی خود در مورد برنامه ها و فعالیت های این معاونت ضمن اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص دانشگاه اسلامی، علم، اخلاق و معنویت اظهار داشت: در راستای ارتقای عیار معنویت، اخلاق و نهادینه شدن نقش های اخلاقی و معنوی در فعالیت‌های دانشگاه ها، بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری به عنوان یکی از مهم‌ترین راهنما و الگوهاست.

دکتر کشتکاران تصریح کرد: از دو سال گذشته، کمیته اجرایی سازی بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری در این معاونت تشکیل شده است و تداوم برگزاری جلسات هم اندیشی و هم افزایی جهت به کارگیری بیانات مقام معظم رهبری ضرورت دارد.

گفتنی است مقام معظم رهبری در بخشی از سخنان خود در دی ماه سال ۱۳۸۴ فرمودند: دانشگاه اسلامی، علم و ایمان، علم و معنویت و علم و اخلاق را با هم همراه می‌کند؛ علم را می‌آموزد و جهت‌گیری علم را از اخلاق و ایمان می‌گیرد. (۱۳۸۴/۱۰/۲۹)