پیام تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت شروع سال تحصیلی

دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان طی پیامی شروع سال تحصیلی جدید تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

” باسمه تعالی “

یَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکُمْ وَ الَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ

خداوند آنهایی را که ایمان آورده‌‏اند و کسانی را که دانش یافته‌اند، به درجاتی برافرازد.

” سوره مجادله، آیه۱۱ “

در آستانه بهار علم ودانش وشروع فصلی دیگر از علم آموزی ، پویایی و پژوهشگری ، آغاز سال جدید تحصیلی را به تمامی اساتید محترم و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان ورودی جدید تبریک وخیرمقدم عرض می نمایم.

در این آغازین روزهای خجسته سال تحصیلی۱۳۹۹-۱۴۰۰ از همگی ما انتظار می رود که با اتکال به خداوند متعال استوارتر و با نشاط تر از قبل در رسیدن به مدارج بالای علمی و معنوی در مسیر رونق و شکوفایی تولید علم و دانش با شتاب بیشتری حرکت کرده و در پرتو علم، معرفت و معنویت در راستای اهداف متعالی و سازنده میهن اسلامی در شرایط فعلی که جهان با پاندمی کووید ۱۹ مواجه می باشد ،گام برداریم.

امید است با همت و تلاش همگی بتوانیم گامهای مهمی در جهت رشد وشکوفایی میهن اسلامی خود برداشته وبا ایمان وپشتکار خود در ایجاد بستری مناسب جهت بالندگی استعدادهای شما دانشجویان پر تلاش ایران اسلامی همواره کوشا باشیم.
از درگاه خداوند متعال برای کلیه اعضاء محترم هیات علمی، دانشجویان عزیز و کارکنان زحمتکش و ارجمند آرزوی موفقیت عزت ، سربلندی وطی مدارج بالاتر علمی را خواستارم.

سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی