Home » اخبار و رویدادها » تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران، معاون محترم آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان با صدور پیامی روز جهانی بهداشت حرفه ای را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار در واقع یک هدف گذاری سالیانه بین‌المللی برای نهادینه کردن کار سالم و ایمن در سرتاسر جهان است. بی¬ شک « روز جهانی بهداشت حرفه ای » را می توان فرصت مغتنمی برای بیان اهمیت، جایگاه رفیع و سهم بی بدلیل بهداشت حرفه ای در تحقق توسعۀ پایدار دانست. روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه ای فرصتی است برای بیان جایگاه بهداشت حرفه‌ای در عرصه سلامت تلاش کارشناسانی که سلامت شاغلین و کارگران را در رسیدن به جامعه سالم و توسعه پایدار تضمین می کنند اینجانب ضمن تبریک روز جهانی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار را به کلیه اساتید ، دانشجویان و همکاران این رشته تبریک عرض نموده و از زحمات و نقش مهم این عزیزان در عرصه پیشگیری و کنترل بیماریها به ویژه بیماری کرونا در جمعیت کارکنان و کارگران جامعه تقدیر و تشکر می نمایم امید است با تلاش‌های همه‌جانبه دست‌اندرکاران و رعایت استانداردهای ایمنی و بهداشت کار بتوان گام مؤثری در ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه برداشت.

معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی
دانشکده علوم پزشکی لارستان