تبریک معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به مناسبت روز اورژانس و فوریت های پزشکی

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر زهرا کشتکاران معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان طی پیامی فرارسیدن روز اورژانس را به پرسنل تلاشگر این حوزه تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

بسمه تعالی “

فرا رسیدن ۲۶ شهریور، روز فوریتهای پزشکی فرصتی می باشد تا قدردانی نماییم از تمام عزیزان سفیدپوش خط مقدم درمان که در پایگاههای اورژانس ۱۱۵ به صورت شبانه روز در حال خدمت صادقانه  به مردم سرزمینمان می باشند .

ارزش لباس مقدس فوریت­ های پزشکی با ارزش تک تک ثانیه­های حیات انسان این اشرف مخلوقات گره خورده است. آنگاه که در بحرانی ­ترین شرایط مرگ و زندگی، انسانی را در می­ یابید .

بی شک با افزایش روند رو به رشد سوانح ، حوادث و بلایا امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبتهای پیش بیمارستانی احساس می شود .

لذا لازم است برای ارائه خدمت شایسته به گیرندگان خدمت ، همواره خود را به دانش روز ، مهارتهای فنی و اخلاق حرفه ای آراسته و با احساس مسئولیت و رسیدن بر بالین بیماران در سریعترین زمان ممکن بعنوان فرشتگان نجات ، حلاوت نجات جان انسانها را با عمق وجودتان احساس نموده و زندگی دوباره را به ارمغان آورید .

با کمال ادب و ارادت از زحمات خالصانه و ماهرانه‌ی شما عزیزان نهایت تقدیر و تشکر را دارم. امید است با استعانت از خداوند متعال وبهره‌گیری از رهنمودهای مقام معظم رهبری با دو بال اندیشه و ایمان در آسمان پیشرفت و تعالی بشریّت و تا بی‌کرانه عالم هستی به پرواز درآمده و در برداشتن گام‌های مستحکم و مطمئن در مسیر مهرورزی به مردم و همچنین نجات جان مردم غیورمان، سرآمد باشیم.

در پایان اینجانب بر خود لازم می دانم فرارسیدن ۲۶ شهریور ماه ، روز فوریتهای پزشکی و اورژانس ۱۱۵ را به تمامی پرسنل شاغل در مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی لارستان و اورژانس هوایی شهید قائدی تبریک عرض نموده و از درگاه احدیت توفیق، سعادت و سلامت را برایتان مسئلت می نمایم.

سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی