تجهیز اتاق فوریت مرکز مهارتهای بالینی دانشکده علوم پزشکی لارستان به تجهیزات جدید

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، اتاق فوریت مرکز مهارتهای بالینی دانشکده علوم پزشکی لارستان جهت آشنایی و استفاده دانشجویان از تجهیزات مدرن و جدید تجهیز شد.

معصومه الهی مسئول مرکز مهارتهای بالینی دانشکده علوم پزشکی لارستان گفت تجهیز این مرکز که از بهترین و مجهز ترین مراکز آزمایشگاهی کشور است با هدف بهبود وضعیت آموزش و یادگیری دانشجویان دانشکده انجام شده است و امیدواریم با عنایت الهی این مرکز روز به روز مجهزتر و دانشجویان نیز با استفاده بهینه ازآن قدم به قدم به قله های علم ودانش نزدیکتر شوند.

لازم بذکراست برای خرید این تجهیزات که شامل انواع آتل ، بک بورد، کمربند جلیقه ای ، برانکارد تاشو و کلار گردنی می باشد، مبلغ ۲۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال هزینه شده است.