تقدیر وتشکر دانشجویان از سرپرست معاونت آموزشی دانشکده

Home » اخبار و رویدادها » تقدیر وتشکر دانشجویان از سرپرست معاونت آموزشی دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، روز سه شنبه ۵ اسفند ماه ۱۳۹۹ جمعی از نمایندگان نهادهای دانشجویی با حضور در سالن کنفرانس دانشکده علوم پزشکی لارستان با اهدای گل و تقدیرنامه از زحمات و تلاش‌های چندین ساله دکتر کشتکاران سرپرست معاونت آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده  تقدیر کردند .

لازم به ذکر است، دکتر کشتکاران ضمن ابراز مراتب سپاس و قدردانی از نمایندگان نهادهای دانشجویی ، از خداوند متعال خواستار آینده ای روشن و توفیق روزافزون برای آنها در پیشبرد اهداف و تعالی دانشکده شد .

وی  پیشاپیش میلاد با سعادت مولی الموحدین، امام علی (ع)، صوت عدالت انسانی و بزرگترین منادی عدالت در تاریخ بشری و روز مرد را به بزرگ مردان دانشجو تبریک گفت .

دکتر کشتکاران اظهار داشت امید دارم در سایه الطاف خداوند منان در این ایام پربرکت، کردار و منش آن امام همام سرلوحه زندگی همگی ما قرار گیرد .