تمهیدات لازم جهت حضور دانشجویان و از سری گیری کلاس های آموزشی اندیشیده شده است

دکتر زهرا کشتکاران در گفتگو با روابط عمومی دانشکده اظهار داشت: باتوجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص تداوم فعالیت‌های آموزشی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در ترم جاری و فراهم آوردن زمینه حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها از تاریخ ۱۷ خرداد ، دانشکده علوم پزشکی لارستان نیز پیشگام در ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان با اجرایی کردن تمامی مفاد ابلاغی از سوی وزارت سعی در برگزاری برنامه های آموزشی در دو نوبت نمود.

در این راستا با هماهنگی های صورت گرفته و برگزاری جلسات مکرر با معاونت درمان و بهداشت دانشکده و روسای دانشکده های زیر مجموعه ، زیرساخت های پروتکل های بهداشتی را در دانشکده ها فراهم نموده و شرایط مطابق با پروتکل های بهداشتی در محیط آموزشی و خوابگاهی خود فراهم نمودیم.

در ابتدا حرکت بدین منظور دانشجویان بر اساس سال ورودی و رشته تقسیم بندی شدند بطوریکه در هر اتاق ٢ تا ٣ نفر دانشجو استقرار یابند. طبقه سوم فاز ٢ خوابگاه خواهران نیز که دارای امکانات کامل بود ، به ظرفیت مجموعه اضافه شد.

همچنین فراخوان بازگشت به دانشگاه بصورت فرایند تدوین گردید و از طریق نمایندگان دانشجویی، شورای صنفی، اساتید مشاور و پاسخگویی تلفنی مسئولین و درج بر روی سایت دانشکده اطلاع رسانی و به دانشجویان ابلاغ شد. و دانشجویان از روز ۱۴ خرداد ماه در خوابگاهها پذیرش شدند.

وی در ادامه با بیان این مطلب که تعامل بین دانشگاهی در شرایط کرونایی دوچندان شده افزود:شرایطی را فراهم نمودیم تا دانشجویانی که تقاضای گذراندن کاراموزی یاکارورزی در محل سکونت خود را داشتند از دوهفته قبل مکاتبات لازم برای آنها به دانشگاههای محل سکونتشان انجام شد و اعلام گردید در صورت موافقت بر پذیرش آنها وسایل تجهیزات حفاظتی هم برای آنها پست می شود که بر این اساس برای مواردی که موافقت دانشگاههای مورد نظر را اخذ نمودند انجام و بسته ها بهداشتی ویژه دانشجویان ارسال شد. ضمن اینکه همزمان اعلام شد اگر دانشجویی ساکن منطقه بوده و در دانشگاههای دیگر تحصیل میکند برای گذراندن کاراموزی در دانشکده علوم پزشکی لارستان نیزحمایت و پذیرش خواهد شد که تا کنون ۲ نفر از سایر دانشگاههای کشور پذیرش شده اند.

دکتر کشتکاران معاون آموزشی دانشکده از دیگر تدابیر اندیشیده شده در این خصوص گفت: در ابتدای ورود دانشجویان به لارستان از همگی آنها تست کرونا گرفته شد و دانشجویان فرم های خود اظهاری تکمیل شده را که در۲ نسخه تهیه شده بود یکی در روز حضور در دانشکده و دیگری در بدو ورود به خوابگاه ارائه کردند.

وی اظهار داشت : در خصوص نکات بهداشتی می توان به آموزش مسئولین خوابگاهها و نگهبانان و توجیه نمودن آنها اشاره کرد و گفت: در مبادی ورودی خوابگاهها و دانشکده ها و راهروها محلول ضدعفونی نیز نصب نموده ایم تا سهولت و دسترسی دانشجویان نیز راحت تر باشد .

همچنین کارکنان اشپزخانه آموزش لازم برای رعایت نکات بهداشتی را دیده و موظف به رعایت در هنگام تهیه ، طبخ و توزیع غذا شده اند.

-تغذیه دانشجویان بصورت پک شده ارائه می شود. وعده صبحانه بصورت هفتگی و به شکل پک شده توزیع می شود.

– خوابگاهها و محیط اموزشی به دفعات در هفته ضد عفونی خواهدشد

– پک های بهداشتی برای دانشجویان در خوابگاهها و دانشکده ها توزیع شده است.

همچنین دو فضای خوابگاهی در دو لاین مجزا با امکانات کامل برای موارد مثبت احتمالی ابتلا به کووید۱۹ بیش بینی شده تا در صورت مشاهده مورد مثبت یا حتی مشوک در سریعترین زمان ممکن او را از دیگر دانشجویان جدا تا ازشیوع بیماری به دیگر دانشجویان جلوگیری شود.

ایشان در پایان با اشاره به این مطلب که کلاسهای مجازی ادامه دارد و کلاس حضوری رفع اشکال بطور محدود برگزار خواهد شد.گفت: دانشجویان دوره اول پس از اتمام دوره حضور ، موظفند ظرف ٢۴ ساعت خوابگاه را ترک کنند. تا شرایط برای حضور دانشجویان دوره دوم فراهم گردد

وی در آخر از دانشجویان خواست با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و رعایت نکات بهداشتی و توجه به اطلاعیه ها و بروشوره های توزیع شده و نصب شده در مکان های علامت گذاری شده توجه نمایند ، تا از شیوع بیش از پیش این بیماری جلوگیری و در نهایت به کمک خداوند این بیماری را شکست دهیم.