جلسه ادواری تحول و نوآوری در آموزش

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، چهارشنبه مورخ ۱۷ مهر ماه جلسه ای با عنوان ” تدوین شاخص های ارزیابی بسته های تحول در آموزش” با حضور دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ، راضیه رحمتی مدیر تحول و نوآوری در آموزش ، دبیران بسته های تحول در آموزش و ماموریت ویژه دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار گردید.

در ابتدای در ادامه دکتر کشتکاران با توجه به دریافت مجوز بهره برداری از مرکز مهارتی حرفه ای در خصوص راه اندازی short course بین الملی بیان کرد.

در این جلسه راضیه رحمتی درباره اهمیت تدوین شاخص های بسته های تحول در آموزش جهت ارزیابی عملکرد اعضای هیات علمی تاکید کردند.

گفتنی است، مسئولین بسته هایی که در نشست مجازی کلان منطقه ای در ماه جاری شرکت کردند گزارش مختصری ارائه دادند.