جلسه ادواری تحول و نوآوری در آموزش

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، شنبه ۱۶ شهریور ماه جلسه “دوره ای بسته های تحول و نوآوری در آموزش” با حضور راضیه رحمتی مدیر تحول و نوآوری در آموزش ، دبیران بسته های تحول و نوآوری در آموزش در سالن اجتماعات دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه مدیر تحول گزارش مختصری از جلسه معاونین آموزشی که با حضور معاون آموزشی وزارت متبوع (جناب آقای دکتر لاریجانی) بصورت مجازی برگزار شده بود ارائه داد.

در ادامه این جلسه ضمن تشکر از دبیران بسته های تحول اظهار داشتند با توجه به اهمیت این بسته ها در حوزه معاونت آموزشی فعالیت بیشتر و موثرتر دبیران، کلیه اساتید هیات علمی علی الخصوص اساتید جدیدالورود و دانشجویان پرداختند.