جلسه ارزیابی دوره ای بسته های تحول برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز شنبه هفتم اردیبهشت ماه، جلسه ای تحت عنوان “ ارزیابی دوره ای بسته های تحول ” با حضور دکتر بهمنی دبیر کلان منطقه ۵ برگزار شد .

در این جلسه دکتر زهرا کشتکاران ، معاون آموزشی ، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ، راضیه رحمتی، مدیر تحول و نوآوری در آموزش و مدیران حوزه معاونت آموزشی و دبیران بسته های تحول در آموزش حضور داشتند.

در ابتدای جلسه دکتر کشتکاران ضمن خوشامدگویی به دبیر کلان منطقه به ارائه اجمالی از عملکرد دانشکده در راستای بسته های تحول در لارستان پرداخت.

در ادامه دکتر بهمنی در خصوص اهداف و برنامه های بازدید دوره ای دبیرخانه تحول در آموزش کلان منطقه ۵ به ارائه گزارش پرداخت.

در پایان جلسه چالش های موجود در پیرامون هر بسته مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .