جلسه بیانیه رهبری در گام دوم انقلاب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، روز شنبه هفتم اردیبهشت ماه، جلسه ای تحت عنوان ” بیانیه رهبری در گام دوم انقلاب ” با حضور معاونت آموزشی ، تحقیقات ، فرهنگی دانشجویی برگزار شد .

در این جلسه کلیه مدیران حوزه معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی و اساتید دانشکده علوم پزشکی لارستان در سالن کنفراس دانشکده علوم پزشکی لارستان حضور داشتند.

گفتنی است دکتر کشتکاران، معاون آموزشی به مرور کلی این بیانیه پرداختند و خواستار در نظر گرفتن این بیانیه به عنوان چارچوب فکری اساتید ، دانشجویان در پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی مطابق با معنویات مقام معظم رهبری شد .