جلسه تدوین برنامه عملیاتی ۹۸ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، یکشنبه مورخ ۵ خرداد ماه جلسه ای با عنوان ” تدوین برنامه عملیاتی ۹۸ در راستای بسته های تحول در آموزش و ماموریت ویژه” با حضور دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ، راضیه رحمتی مدیر تحول و نوآوری در آموزش ، مسئولین بسته های تحول در آموزش و ماموریت ویژه دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار گردید.

در این جلسه مسئولین بسته های تحول و ماموریت ویژه پیشنهادات خود را در خصوص تدوین برنامه عملیاتی بیان کردند و پس از بحث و تبادل نظر درخصوص اقدامات قابل اجرا در راستای بسته های تحول و ماموریت ویژه در نهایت برنامه عملیاتی حوزه معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان تدوین گردید .