جلسه تدوین شاخص ارزیابی همکاری اعضای هیات علمی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، یکشنبه مورخ ۲ تیر ماه جلسه ای با عنوان ” تدوین شاخص ارزیابی همکاری اعضای هیات علمی ” با حضور دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی-دانشجویی دانشکده علوم پزشکی ، راضیه رحمتی مدیر تحول و نوآوری در آموزش ، مسئولین بسته های تحول در آموزش و ماموریت ویژه دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار گردید.

در این جلسه در خصوص تدوین شاخص ارزیابی همکاری اعضای هیات علمی در بسته های تحول در آموزش و ماموریت ویژه بحث و تبادل نظر صورت گرفت و در نهایت شاخص ارزیابی اعضای هیات علمی در بسته های تحول در آموزش تدوین گردید .