جلسه دوره ای بسته های تحول و نوآوری در آموزش

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، در روز سه شنبه مورخ ۱۷ دی ماه ۱۳۹۸ جلسه ی دوره ای بسته های تحول و نوآوری آموزش پزشکی با حضور دکتر زهرا کشتکاران معاونت آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان ، راضیه رحمتی مدیر تحول در اموزش، دکتر محمدرضا زارع رییس دانشکده بهداشت اوز و مسئولین بسته های تحول در آموزش و ماموریت های ویژه در دانشکده بهداشت اوز برگزار شد.

در این جلسه مسئولین بسته های تحول و ماموریت ویژه به ارائه گزارش ۳ماهه اخیر خود پرداختند .

در حین گزارش مسئولین، دکتر زهرا کشتکاران به نکاتی که را در راستای این رشته ها که در نشست معاونین آموزشی وزارت متبوع بحث گردید بود اشاره کردند.